Шахтьор Донецк и Реал Мадрид играят при резултат 0:0 в двубой

...
Шахтьор Донецк и Реал Мадрид играят при резултат 0:0 в двубой
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Шахтьор Донецк - Реал Мадрид 0:0, Трубин герой за домакините

Шахтьор Донецк и Реал Мадрид играят при резултат 0:0  в дуел от груповата фаза на Шампионска лига. Мачът стартира в 22:00 във Варшава на стадион " Войска Полскего ".

На Gong.bg ще проследим най-важните моменти в мача

Както се и очакваше, Реал Мадрид пое контрола над срещата още от първия съдийски сигнал, само че Шахтьор дава сериозен отпор на " белите " в средата на терена. След 17 минути игра прецизен удар нямаше към нито една от вратите. В 18-та минута Бензема получи високо подаване на границата на наказателното, той съумя да си спре топката добре и стреля, само че от сложен ъгъл и право в ръцете на Трубин. 

Първата добра опция за Шахтьор пристигна в 27-та минута, когато Конопля откри с дълго подаване Бондаренко по противположния фланг, а той подаде към Зубков, който стреля, само че за жал на домакините топката излезе в корнер след рикошет от бранител в бяло.

Реал Мадрид направи страхотна офанзива в 36-та минута с няколко къси паса към наказателното, а Бензема получи късмет да стреля, само че още веднъж от дребен ъгъл и Трубин се намеси. След корнера, Бензема изведе Родриго с подаване с петичка, само че още веднъж стража на Шахтьор Донецк се намеси ослепително и остави равенството в мача. В 42-та минута Федерико Валверде също си опита шанса с удар отвън наказателното поле, който също бе изваден от стража на домакините.

Михайло Мудрик сподели страхотна техника и скорост в 43-та минута, когато с финт мина през състезател на Реал Мадрид, а по-късно стигна до наказателното поле. Мудрик подаде от левия фланг към центъра, по границата на наказателното, само че там негов съотборник не съумя да стигне до топката и да нанесе удар.

LIVE ШАХТЬОР ДОНЕЦК - РЕАЛ МАДРИД 0:0

Състави на двата тима:

Шахтьор Донецк: 81. Трубин, 15. Михайличенко, 5. Валерий Бондар, 22. Матвиенко, 26. Конопля O, 6. Степаненко, 11. Зубков, 21. Бондаренко, 8. Судаков, 10. Михайло Мудрик, 2. Ласина Траоре

Старши треньор: Игор Йовичевич

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР